Intrebari frecvente

.TATTOO.ART.

Noi, la Radical Ink, stim ca multi oameni au intrebari legate de tatuaje, mai ales daca sunt pe cale de a-si face primul tatuaj. Iata o lista de intrebari frecvente pe care le-am auzit de multe ori dar la care nu ne-am saturat sa raspundem.

 

Daca aveti intrebari care nu sunt in aceasta lista va rugam sa ne sunati, sa ne trimiteti email sau, de ce nu, daca sunteti in Bucuresti, veniti la salon sa ne salutati. Ne-ar placea sa aflam cum va putem ajuta.

Doare procesul de tatuare?

 

Pe scurt raspunsul este DA. Poate nu este cea mai mare durere din lume, nimeni nu fuge din salon urland de durere si cam toata lumea rezista pana la finalul tatuajului. Si ati fi surprinsi cati oameni se intorc pentru mai multe.

Este in regula sa beau alcool sau sa iau pastile de durere ca sa ma ajute sa ma relaxez?

 

Nu, nu este cea mai buna idee. Daca vrei sa te pregatesti bine, noi iti sugeram sa mananci bine si sa dormi foarte bine inainte de a veni sa te tatuezi. Daca ai nevoie de mai mult ajutor, esti binevenit sa aduci cu tine un prieten sau un membru al familiei.

Cat costa tatuajul?

 

La aceaste intrebare este foarte greu de raspuns. In general, costul tatuajului se bazeaza pe cat dureaza procesul de tatuare, asa ca, daca este mai complex modelul, daca sunt mai multe culori, atunci si tatuajul va fi mai scump. Daca ai indoieli, atunic intreaba artistul, va fi foarte fericit sa te ajute cu un pret orientativ.

Am nevoie de programare?

 

Intotdeauna este nevoie de programare. Cu o simpla vizita la salon se rezolva.

Cum am grija de tatuaj?

 

In genereal este foarte bine sa iti pastrezi tatuajul bine hidratat, cat mai mult timp posibil. Fereste-l de razele directe ale soarelui si incearca sa nu te scarpini. Va rugam sa cititi sectiunea de Ingrijire a tatuajelor pentru mai multe detalii, sau intrebati artistul.

Sa las bacsis?

 

Bacsisul nu este necesar, dar este considerat un gest frumos. Daca nu lasati bacsis, oricum, veti avea parte de o lucrare si servicii la o calitate de care toti clientii nostrii se bucura. Totusi suntem toti oameni si ne place tuturor sa fim apreciati. Daca doriti sa va exprimati admiratia pentru talentul si indemanarea artistului vostru,atunci puteti lasa ceva extra inainte de a pleca.