Radical Ink | DESPRE NOI
7178
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7178,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

DESPRE RADICAL INK TATTOO STUDIO BUCURESTI

.TATTOO.PIERCING.ART.

Artistul John Maxx a format salonul Radical Ink pe 11 Aprilie 2011 avandul alaturi pe Florin Dobre, studioul ce a fost initial la o locatie de pe strada Stirbei Voda. In Martie 2014 studioul sa mutat pe strada Vasile Lascar pentru un proiect mai mare. La acest proiect s-au alaturat si alti artisti precum ZAED, Andrei Chirita si Andrei Surdulescu care activeaza si in prezent. Cu ideea de a aduce arta tattoo in Romania la un nivel superior atat din punct de vedere al creativitatii designului, cat si din punct de vedere al executiei. Studioul a fost conceput, utilat şi dotat conform normelor C.E. şi ale Ministerului Sănătăţii, avand aparatura de ultima generatie: Autoclav Europa B XP, Scaune TAT SOUL, Aparate tatuat STIGMA, Ace de unica folosinta KWADRON, Tusuri RADIANT COLOR, Creme SORRY MOM. Mai jos, va rugam sa vedeti scurte biografii cu link-uri la portofolii pentru fiecare membru al echipei Radical Ink. Pentru consultatii si programari, vedeti sectiunea Contact.

9999

Culori

734

Ore de Lucru

11858

Clienti multumiti

7864

Design-uri

NOI SUNTEM RADICAL INK

Aflati mai multe despre:

John Maxx / Artist/Fondator

John Maxx practica arta tattoo din anul 2001, calatorind frecvent pentru conventii ca reprezentant al firmei Stigma-Rotary si pentru colaborari ca guest artist la diverse saloane de body art din Europa. Stilul pe care John si l-a dezvoltat de-a lungul anilor se caracterizeaza printr-o finete exceptionala a executarii tatuajelor Black & Grey de tip realist. In ceea ce priveste designul tatuajelor, John creeaza piese unice integrand cu multa maiestrie si intr-un mod neasteptat elemente de arta renascentista; simbolistica; portrete; si dark art.

Andrei Chirita / Artist Rezident

Andrei Chirita s-a alaturat echipei Radical Ink in anul 2014, dornic sa imbine pasiunea pentru desen si arta tattoo. Un desenator extrem de talentat, Andrei C. si-a prezentat cu succes prima expozitie de lucrari in anul 2013 in incinta Hotel Marriott. Andrei C. este specializat pe dotwork si Black & Grey realism creand tatuaje personalizate combinand elemente geometrice, anatomie, si wild life.

Andrei Surdulescu / Artist

Andrei Surdulescu si-a descoperit interesul in arta tattoo in anul 2012, dupa ce a studiat la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti. Membru al echipei Radical Ink din 2014, Andrei S. isi exprima prin arta tattoo pasiunea pentru desenul din imaginatie. De asemenea este pasionat de conceperea unor piese originale continand elemente de robotica, bio-mech precum si stilul Trash Realistic ce combina elemente de realism si abstract.

Florin Dobre / Studio Manager

Florin Dobre este manager la Radical Ink din anul 2011, ocupandu-se de buna functionare zilnica a activitatilor de la salon. Aceste activitati includ printre altele programari clienti, comenzi si aprovizionari necesare salonului, organizare din punct de vedere logistic a participarii artistilor la diverse conventii.