Radical Ink | Despre noi
7647
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7647,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

DESPRE RADICAL INK TATTOO STUDIO BUCURESTI

.TATTOO.ART.

John Maxx si Florin Dobre au infiintat firma Radical Ink in aprilie 2011. La inceput studioul a fost pe strada Stirbei Voda pana in martie 2014, apoi cu gandul la un proiect mai mare ne-am mutat pe strada Vasile Lascar unde echipa s-a marit.

 

Ideea lui John era sa ridice nivelul tatuajelor din Romania la un nivel superior, atat in termeni de creativitate cat si in termeni de executie. Astazi Radical Ink este rezidenta unei echipe formate din unii dintre cei ma buni artisti care locuiesc in Romania.

NOI SUNTEM RADICAL INK

Aflati mai multe despre:

John Maxx / Artist/Fondator

John Maxx lucreaza in domeniul tatuajelor inca din 2001. Calatoreste intens la conventii din toata lumea, este un reprezentant respectat al companiilor Kwadron, Sorry Mom si Lithuanian Irons si este bine cunoscut pentru colaborarile ca Guest Artist in diferite studiouri si conventii din toata Europa.

 

De-a lungul anilor stilul lui john, in creare tatuajelor Black and Grey, a ajuns a fi caracterizat de o finete exceptionala. John creaza piese exceptionale care ilustreaza calitatile sale netagaduite de artist si care incorporeaza elemente surprinzatoare din arta Renasterii, din simbolism, portrete si din arta macabra.

Florin Dobre / Studio Manager

Florin Dobre a fost managerul salonului Radical Ink inca din 2011. Responsabilitatea lui este ca opratiunile de zi cu zi sa functioneze  foarte bine ceea ce nu este foarte usor. In afara de a avea grija de comenzile de materiale, organizarea programarilor, si de programul incarcat al artistilor, sarcina lui Florin mai este sa-i faca pe toti, artisti si clienti, fericiti.